Een prachtige Nederlandse dame van eind 20, slank figuur en een mooie B cup.

By Your Side

Zoeey

Graag stellen we je voor aan Zoeey: een échte By Your Side dame. Zoeey is een prachtige verschijning om naast je te hebben, maar bovenal een goede luisteraar en een dame die over veel onderwerpen mee kan praten.

Lief, intelligent en artistiek. Verleidelijk met een prachtig lichaam. Zoeey is perfect gezelschap voor een prikkelende girlfriend experience. Haar pittige en karakteristieke kant uit zich vooral in bed. Wat zijzelf omschrijft als ‘wel sturend, maar niet dominant’. Bovenal is haar seksualiteit sexy en prikkelend. Zoeey neemt graag de leiding en verwent jou van top tot teen. Daarvoor hoef je zelf helemaal niets te doen, alleen genieten…

Zoeey is een dame die honderd procent naast jou staat, met volledige aandacht voor jou. Zij gaat graag op in een goed gesprek, een intieme blik of flirterige aanraking. Haar perfecte date is dan ook de volmaakte balans tussen romantiek en erotiek. Ze vind het heerlijk om met haar ogen te flirten, een onderhoudend gesprek te hebben tijdens een goed glas wijn. En dan? Laat je verrassen in bed… Want waar ze op eerste gezicht heel lief en onschuldig lijk, verleid en verwend zij jou graag.

Kortom: Zoeey is de perfecte dame wanneer je wilt genieten van een goed gesprek, schoonheid, intellect en een tegelijkertijd zeer uitdagende dame. Do we need to say more? Ervaar haar vooral zelf!

Foto’s

Persoonlijk

Leeftijd: Eind 20

Kledingmaat: EU 38

Cupmaat: 70 B

Nationaliteit: Nederlands

Talen: Nederlands | Engels

Seksuele voorkeur: Hetero (flexibel)

 

Scholing: HBO kunst

Beroep: Student

Hobby’s: Kunst | Fotografie | Tattoo-art

 

Specialiteiten: Diner dates | Girlfriend experience | Orale seks

Don’ts: BDSM | Anale seks | Golden shower

Beschikbaarheid: Op afspraak.

Gevestigd in: Leeuwarden

Prijzen

2 uur:   € 500,-

3 uur:   € 650,-

4 uur:   € 800,-

6 uur:   € 1000,-

8 uur:   € 1200,-

12 uur:  € 1600,-

24 uur:  € 2500,-

48 uur:  € 4000,-

Extra dagen:  € 1000,-

 

Reizen

Leeuwarden:   € 0,- (v.a. 1 uur)

Groningen: € 70,-

Zwolle: € 85,-

Amsterdam: € 120,-

Wat onze klanten zeggen over Zoeey

  • "Hoi Eva, Zoeey gaat net bij me weg, extra uurtje gedaan natuurlijk! Heerlijke, lieve, leuke, mooie meid! Hebben ruim anderhalf uur zitten praten, beetje ijs breken. Waren allebei beetje nerveus. Ik ook omdat het voor haar de eerste keer was, wilde vooral niet opdringen. Daarna heerlijk gezoend en gevreeën, ze weet echt wel wat ze aan het doen is in bed. Van mijn kant zeker voor herhaling vatbaar van haar kant ook wat ik begreep."

    Roy over Zoeey
Contact

Laat een berichtje achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search